Alle Binaire Puzzels

Op deze pagina kun je kiezen uit duizenden binaire puzzels. Afhankelijk van hoe gevorderd je bent, kun je kiezen uit 8 verschillende categorieën, van 4x4 tot en met 14x14. Hoe groter het speelveld, hoe uitdagender de puzzel. Daarnaast kun je per puzzel grootte een level selecteren, met de opties makkelijk, normaal, moeilijk en zeer moeilijk. Elke puzzel heeft zijn eigen nummer zodat je deze altijd makkelijk terug kunt vinden.

In ieder spel krijg je een aantal cijfers cadeau, deze zijn in zwart gedrukt en zijn niet aan te passen. Hiermee moet jij proberen om de binaire puzzel op te lossen aan de hand van de 3 regels:

• Er kunnen niet meer dan twee nullen (0) of enen (1) naast of onder elkaar staan;

• Er moet altijd een even aantal nullen en enen in iedere rij en kolom staan;

• Iedere rij en iedere kolom moet uniek zijn.

Pas deze regels toe en probeer elke binaire puzzel uit te spelen, van makkelijk tot moeilijk. Als je er 1 correct hebt opgelost dan wordt het speelveld groen, heb je het fout gemaakt dan krijg je een rode kleur te zien, verbeter de fouten of klik op "reset" om dezelfde puzzel nogmaals te spelen. Met de "<" knop ga je telkens een stap terug.

Wil je de puzzel liever een andere keer oplossen of maken op een plek waar je geen internet hebt? Dan kun je hem uitprinten. Klik hiervoor op de knop “print” onder het spel. Je vindt in het menu een nog veel uitgebreidere uitleg, speciaal voor de beginner van deze verslavende spellen.

Print / Reset / <